roadbookroad-1agreement billopen-book-top-viewinfinityinfinity-1infinity-2boombomb helptechnical-supportcharityhelp-1 technical-support-1cruise canoedistanceroad-2transportationroad-3splitroutetrophymedal trophy-1 trophy-2 win partners-claping-handscommunitydevelop partnerpartnerslightbulb businessinspirationbusiness-1earlistener salesbusiness-statistics-sketchconstruction quotefightfight-1 boxerboxer-1 fight-2 fight-3boxer-2boxing-glovefight-4fight-5 fight-6boxing-glove-1

Waarom wij?

EEN ÉCHTE TECHNOLOGIE PARTNER

Waarom NETWORX?

We begeleiden u om technologie op de meest doeltreffende manier in te zetten en uw groei te versnellen.

1

ICT als groeiversneller

Technologie dient toegevoegde waarde te creëren. Het gaat niet meer
over bits & bytes

2

Financiële duidelijkheid

Enkel duidelijkheid, geen financiële verrassingen, voor niemand

3

Gemoedsrust

Wij zorgen voor een stabiele en veilige IT-omgeving

4

Lange termijn

Wij staan voor lange termijnrelaties, deze zijn beter voor iedereen

DE GOUDEN 6

De networx aanpak

Technologie kent voor de eindgebruiker alsmaar minder geheimen. Maar het beheer van de achterliggende technologieën wordt een pak complexer. Daarnaast is beveiliging tegen onder andere Hackers, cryptolockers, en idenditeitsdiefstal,… belangrijker dan ooit. Wij kiezen weloverwogen de beste technologieën uit voor jouw bedrijf. Zo blijf je ononderbroken en zorgeloos werken.

Geen tegenstrijdige belangen

We zijn een technologiepartner die het begrip “partner” hoog in het vaandel draagt. Door onze unieke manier van samenwerken is downtime niet enkel voor jou maar ook voor ons een worstcasescenario. Hierdoor creëren we niet enkel tevreden klanten maar ook duurzame relaties.

Meer aanwezig zijn op de werkvloer

Een ondernemende menselijke aanpak, dat vinden wij belangrijk. Op korte termijn kennen onze mensen het reilen en zeilen van je bedrijf en ontstaat er een open contact tussen hen en jullie medewerkers.

Vast toegewezen team

Vertrouwde gezichten, altijd op de hoogte. We wijzen een vast team toe aan je organisatie. De teamleden steken regelmatig de koppen bij elkaar om te bespreken waar ze in jouw organisatie mee bezig zijn. Kort op de bal spelen, doen ze prima.

Aanpak met Empowerment Services

Samenwerkingsformule bestaande uit de diensten en software die je nodig hebt om stabiliteit te creëren, je efficiëntie & rendement te verhogen en groei te stimuleren. Daarnaast doen ze kosten dalen en zijn ze op voorhand gekend.

Investeren in talent en ontwikkeling

In een wereld die voortdurend verandert, is ter plaatse trappelen geen optie. We kiezen bewust voor getalenteerde medewerkers en investeren continu in de persoonlijke ontwikkeling. Want geëngageerde mensen maken het verschil.

C-Level alignering

We zijn een strategische technologiepartner. We denken actief mee na over de toekomst van jouw bedrijf. Hoe je de groei kan versnellen door technologie op de meest doeltreffende manier in te zetten, is onze expertise.

Met onze Empowered Services kan je gerust slapen, werken we samen aan de rendabiliteit van je bedrijf en stappen we beiden écht in hetzelfde bootje. Trouwen, dát doen we nog net niet!

– Tom van Bavel, zaakvoerder networx