roadbookroad-1agreement billopen-book-top-viewinfinityinfinity-1infinity-2boombomb helptechnical-supportcharityhelp-1 technical-support-1cruise canoedistanceroad-2transportationroad-3splitroutetrophymedal trophy-1 trophy-2 win partners-claping-handscommunitydevelop partnerpartnerslightbulb businessinspirationbusiness-1earlistener salesbusiness-statistics-sketchconstruction quotefightfight-1 boxerboxer-1 fight-2 fight-3boxer-2boxing-glovefight-4fight-5 fight-6boxing-glove-1

Vaste kost per werknemer

Adieu onprettige verrassingen

De klassieke IT-Partner versus NET-Worx: 0-1

Nam je eerder al eens een klassieke IT-partner onder de arm? Dan weet je uit ervaring dat je bij de meeste bedrijven betaalt per gewerkt uur. Met soms onsympathieke facturen tot gevolg. Dus als je de pech hebt dat je systemen het laten afweten en daardoor je bedrijf stilligt, is dat een winstgevend zaakje voor je IT-hulpverlener. Downtime is money, maar helaas niet voor jou. Jij wil die uitvaltijd dus koste wat kost, voorkomen. Maar dan loopt je IT-partner de kans op inkomsten mis. Zie je de pittige paradox? Daarom doen wij het anders.

Vermijd boetes

Weet jij of al je software in orde is? Zorg dat je onaangekondigde bezoekjes voor bent want niemand betaalt graag boetes.

ALL-IN & Openboek

Geen gedoe! Op voorhand weten waar je aan toe bent, want wij houden van langdurige relaties en een verantwoord, duurzaam beleid.

Financiële planning

Investeringen en operationele kosten onder controle. Een helder 3 jarenplan voor je volledig IT park.

VERMIJD TORENHOGE BOETES
BEN JIJ ZEKER ?

Vermijd torenhoge boetes

Steeds meer controles door BSA

Business Software Alliance (BSA) is niet vies van onaangekondigde bezoekjes. De afgevaardigden komen helaas niet op de koffie maar onderwerpen je bedrijf aan een strenge licentiecontrole.
En als er iets niet in orde is, kunnen de boetes torenhoog oplopen. Maar het hoeft zover niet te komen.

Software audit & advies

Want wij nemen regelmatig al jouw licenties onder de loep en maken er een uitgebreid rapport van. Dat overlopen we samen met jou. Zo ben je er zeker van dat BSA bot vangt bij eventuele inspectie

BETER KAN NIET

ALL-IN & openboek = eenvoud,
transparantie
 

Goede afspraken, goede vrienden. ALL-IN

We bepalen op voorhand je vaste kost per maand. En voor dat bedrag doen we quasi alles. Is er bijvoorbeeld een grote technische panne, dan loopt je factuur niet op. Wij toveren graag oplossingen uit onze hoed, geen budgettaire surprises.

Ook al onze verplaatsingskosten, administratie- en andere overheadkosten zijn altijd inbegrepen in de vaste Empowered Services-prijs. Of we nu 3 uur onderweg zijn of 10 minuten en een halve brandstoftank verbruiken of nog geen liter: dat maakt voor jou geen enkel verschil. Te mooi om waar te zijn, niet?

Verdwaal je in abonnementen en facturen?

Als leek is het vaak moeilijk overzicht te behouden over alle benodigde software abonnementen en bijhorende facturen. Al onze Empowered Services zijn voorzien van software dat elk bedrijf nodig heeft en zit standaard in de vaste prijs per maand. Minder doen we niet. Zo weten we zeker dat je alles krijgt wat je nodig hebt en is complexiteit verleden tijd.

100% transparant, openboekformule

Bij de aanschaf van hardware hanteren wij de openboekmethode. Dat betekent dat wij transparant communiceren over de aankoop van ons materiaal met een afgesproken mark-up (%). Omdat wij voor al onze klanten samen heel wat hardware nodig hebben, profiteer jij mee van de betere voorwaarden die wij krijgen. Is dat goed nieuws of goed nieuws?

KIJK VOORUIT

Financiële planning & rapportering

Bouwen doe je niet zonder financieel plan. Maar heb je er één voor je IT?

Wij stellen een strategisch en financieel plan op waarbij rekening wordt gehouden met je toekomstplannen. Een helder budget vergemakkelijkt je financiële planning. Onvoorspelbare kosten zijn vanaf nu voltooid verleden tijd.

Uitgebreide rapportering

Je weet graag waar wij in jouw organisatie mee bezig zijn. Logisch. Daarom ontvang je op regelmatige tijdstippen een uitgebreid rapport met daarin alle geleverde diensten. Omdat je geen aparte facturen krijgt met alle details, gieten wij ze in een helder overzicht: de staat van je omgeving, de beveiliging van de toestellen, de uitgevoerde taken, de contacten met je medewerkers.

Verdwaal je in abonnementen en facturen

Een budget vertelt je waar je geld naartoe gaat, niet waar het naartoe is. Geen vijgen na Pasen.

– Bart Uytterhoeven, Financial Advisor NET-Worx