roadbookroad-1agreement billopen-book-top-viewinfinityinfinity-1infinity-2boombomb helptechnical-supportcharityhelp-1 technical-support-1cruise canoedistanceroad-2transportationroad-3splitroutetrophymedal trophy-1 trophy-2 win partners-claping-handscommunitydevelop partnerpartnerslightbulb businessinspirationbusiness-1earlistener salesbusiness-statistics-sketchconstruction quotefightfight-1 boxerboxer-1 fight-2 fight-3boxer-2boxing-glovefight-4fight-5 fight-6boxing-glove-1

Vaste kost per werknemer

GEEN Financiële verrassingen

Financiële stabiliteit om
groei te versnellen

Nam je eerder al eens een klassieke IT-partner onder de arm? Dan weet je uit ervaring dat je bij de meeste bedrijven betaalt per gewerkt uur. Met soms verrassende facturen tot gevolg. De klanten van networx zijn verzekerd van financiële stabiliteit en voorspelbare investeringen. Technologische onderbrekingen of downtime is voor jouw bedrijf nefast en helaas ook een winstgevend zaakje voor de klassieke ICT partner. Een pittige en vreemde paradox. Wij doen het anders en transparant, zonder financiële verrassingen. 

Risicobeheer

Weet jij of al je software in orde is? Zorg dat je onaangekondigde bezoekjes voor bent want niemand betaalt graag boetes.

ALL-IN & Openboek

Op voorhand weten waar je aan toe bent. Wij houden van langdurige relaties en een verantwoorde, duurzame samenwerking.

Financiële planning

Een helder plan waardoor investeringen en operationele kosten volledig onder controle zijn.

VERMIJD TORENHOGE BOETES
BEN JIJ ZEKER ?

RISICOBEHEER

VERMIJD BOETES EN VERZEKER JE BEDRIJF

BSA doet op regelmatige momtenten onaangekondigde bezoeken. Ze onderwerpen je aan strenge licentiecontroles en de boetes kunnen torenhoog oplopen. Onze proactieve aanpak zorgt ervoor dat het niet zover komt. 

Software controle & advies

Want wij nemen regelmatig al jouw licenties onder de loep en maken er een uitgebreid rapport van. Dat overlopen we samen met jou. Zo ben je er zeker van dat BSA bot vangt bij eventuele inspectie

DE BESTE OPLOSSING

Transparante en ALL-IN samenwerking

Goede afspraken, goede vrienden. ALL-IN

We bepalen op voorhand je vaste kost per maand. En voor dat bedrag doen we quasi alles. Is er bijvoorbeeld een grote technische panne, dan loopt je factuur niet op. Wij toveren graag oplossingen uit onze hoed, geen budgettaire surprises.

Ook al onze verplaatsingskosten, administratie- en andere overheadkosten zijn altijd inbegrepen in de vaste Empowered Services-prijs. Of we nu 3 uur onderweg zijn of 10 minuten en een halve brandstoftank verbruiken of nog geen liter: dat maakt voor jou geen enkel verschil. Te mooi om waar te zijn, niet?

Verdwaal je in abonnementen en facturen?

Als leek is het vaak moeilijk overzicht te behouden over alle benodigde software abonnementen en bijhorende facturen. Al onze Empowered Services zijn voorzien van software dat elk bedrijf nodig heeft en zit standaard in de vaste prijs per maand. Minder doen we niet. Zo weten we zeker dat je alles krijgt wat je nodig hebt en is complexiteit verleden tijd.

100% transparant, openboekformule

Bij de aanschaf van hardware hanteren wij de openboekmethode. Dat betekent dat wij transparant communiceren over de aankoop van ons materiaal met een afgesproken mark-up (%). Omdat wij voor al onze klanten samen heel wat hardware nodig hebben, profiteer jij mee van de betere voorwaarden die wij krijgen. Goed nieuws, toch?

KIJK VOORUIT

Financiële planning & rapportering

Een technologie budgetplan

In co-creatie stellen we een strategisch en financieel plan op rekening houdend en in lijn met je bedrijfsambities. Een stabiel en helder budget vereenvoudigd je financiële planning. Verrassende en onvoorspelbare kosten zijn voltooid verledentijd.

Uitgebreide rapportering

Tijdens onze recurrente strategische en operationele gesprekken zorgen we ervoor dat we goed gealigneerd zijn. We bespreken de resultaten en inzichten in de werkmethodiek. We geven je een gezondheidsstatus en een helder overzicht van je beveiliging, projecten en betrokkenheid van je medewerkers. 

Verdwaal je in abonnementen en facturen

Een budget vertelt je waar je geld naartoe gaat, niet waar het naartoe is. Geen vijgen na Pasen.

– Bart Uytterhoeven, Financial Advisor networx