roadbookroad-1agreement billopen-book-top-viewinfinityinfinity-1infinity-2boombomb helptechnical-supportcharityhelp-1 technical-support-1cruise canoedistanceroad-2transportationroad-3splitroutetrophymedal trophy-1 trophy-2 win partners-claping-handscommunitydevelop partnerpartnerslightbulb businessinspirationbusiness-1earlistener salesbusiness-statistics-sketchconstruction quotefightfight-1 boxerboxer-1 fight-2 fight-3boxer-2boxing-glovefight-4fight-5 fight-6boxing-glove-1

Empowerment Services

  • Home
  • Wat, Waarom & Voor Wie?
networx Empowerment Services

Ontdek wat het is,
wie ze nodig heeft en waarom

Een sterk team van hoogvliegers zorgt voor een stabiele ICT-omgeving in je organisatie. We houden de toekomst van jouw bedrijf continu voor ogen.
Je kost ligt op voorhand vast. Dat voorkomt een pak onwelkome verrassingen.

Klaar voor de toekomst?
KLAAR VOOR JOUW TOEKOMST ?

NETWorx Empowerment Services

Doel

De focus ligt op samen werken aan continue verbetering om groei, efficiëntie en een hoger rendement te realiseren in jouw bedrijf. Daarnaast ontzorgen we je door het beheer van je IT uit te besteden en over te laten aan onze mensen die met passie en veel enthousiasme deze taken op zich nemen. 

Wat is het?

Empowerment Services bestaan uit alle diensten en software die je nodig hebt in een eenvoudige samenwerkingsformule met de focus op het waarborgen van de continuïteit & kosten én het verhogen van je rendement. Dit alles tegen een vaste kost per gebruiker per maand.

Voor wie?

Deze services zijn ideaal voor moderne KMO’s die willen groeien en zich willen focussen op de toekomst, kortom die “empowered” willen worden om hun doelen te bereiken. Ze omvatten alles wat je nodig hebt.

TOP 10 REDENEN

Waarom kiezen voor networx

De juiste keuze maken is voor iedere organisatie uitermate belangrijk. Ontdek waarom je voor een samenwerking met networx zou kiezen.

Efficiënt werken, levert op. Dat ís zo. Natuurlijk verzet je bergen werk. Maar doe je dat ook op de best mogelijke manier? We slagen er telkens opnieuw in om op termijn elke voltijdse medewerker wekelijks een halve dag tijd te laten winnen.
Ontdek meer

Volgens het succesvolle Japanse KAIZEN-principe, mag er binnen een organisatie geen dag voorbijgaan zonder dat er verbetering is geweest. Het is een proces dat de werkplaats menselijker maakt en activiteiten die kosten toevoegen zonder waarde te creëren, elimineert. En dat is precies wat wij doen: samen met jou meedraaien in een cyclus die nooit stopt. Ontdek meer

Technologie kent voor de eindgebruiker alsmaar minder geheimen. Maar het beheer van de achterliggende technologieën wordt een pak complexer. Daarnaast is beveiliging tegen onder andere Hackers, cyptolockers, en idenditeitsdiefstal,…  belangrijker dan ooit. Wij kiezen weloverwogen de beste technologieën uit voor jouw bedrijf. Zo blijf je ononderbroken en zorgeloos werken.
Ontdek meer

Een hogere winstgevendheid en een toekomst met meer zekerheid door jouw strategisch technologieplan goed te aligneren met je bedrijfsambities.
Ontdek meer

Wij stellen in co-creatie een strategisch en financieel plan op waarbij rekening wordt gehouden met je groeiambities. Een voorspelbaar technologie budgetplan zorgt voor bedrijfscontinuïteit.
Ontdek meer

Schaalbaarheid en technologie gaan samen en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden tijdens de versnelling van uw groei. Ons partnership evolueert samen met uw behoeften.
Ontdek meer

Langdurige relaties en een verantwoorde duurzame samenwerking, daar staan wij voor. Onze unieke all-in formule zorgt voor een volledige budgettaire transparantie. 
Ontdek meer

Als leek is het vaak moeilijk overzicht te behouden over alle benodigde software abonnementen en bijhorende facturen. Onze Empowerment Services zorgen voor een helder en eenvoudig model dat alles bevat wat je nodig hebt met een vaste maandelijkse kost per gebruiker. Ontdek meer
Bij de aanschaf van hardware hanteren wij de openboekmethode. Dat betekent dat wij transparant communiceren over de aankoop van ons materiaal met een afgesproken mark-up (%). Ontdek meer

Business Software Alliance (BSA) doet vaak onaangekondigde bezoekjes. De afgevaardigden onderwerpen je bedrijf aan een strenge licentiecontrole. Door onze proactieve aanpak zorgen we ervoor dat u steeds bent voorbereidt.
Ontdek meer

NET-Worx EMPOWERMENT SERVICES

Met onze Empowered Services kan je gerust slapen, werken we samen aan de rendabiliteit van je bedrijf en stappen we beiden écht in hetzelfde bootje. Trouwen, dát doen we nog net niet!

– Tom van Bavel, zaakvoerder networx