roadbookroad-1agreement billopen-book-top-viewinfinityinfinity-1infinity-2boombomb helptechnical-supportcharityhelp-1 technical-support-1cruise canoedistanceroad-2transportationroad-3splitroutetrophymedal trophy-1 trophy-2 win partners-claping-handscommunitydevelop partnerpartnerslightbulb businessinspirationbusiness-1earlistener salesbusiness-statistics-sketchconstruction quotefightfight-1 boxerboxer-1 fight-2 fight-3boxer-2boxing-glovefight-4fight-5 fight-6boxing-glove-1

Zorg voor continuïteit

  • Home
  • Continuïteit
CONTINUÏTEIT

Wij zorgen voor gemoedsrust

IT kent voor de eindgebruiker alsmaar minder geheimen. Maar het beheer van de achterliggende technologieën wordt een pak complexer. Daarnaast is beveiliging belangrijker dan ooit. Hacken, cryptolockers, identiteitsdiefstal, etc. zijn BIG business geworden. Wij kiezen weloverwogen de beste technologieën uit voor jouw bedrijf. Zo blijf je ononderbroken en zorgeloos werken.

Waarom continuïteit belangrijk is

Als het systeem van je bedrijf plots uitvalt, zien de gebruikers dat met lede ogen aan. Werkloos. En dat kost pakken geld.

Wat doen wij eraan?

Omdat continuïteit voor een organisatie belangrijk is, nemen wij dit zeer serieus en kennen we geen compromissen.

Ken jij de impact op jouw bedrijf?

Stel dat de technologie jouw bedrijf 2 uur lamlegt? Weet jij welke gevolgen deze grap heeft?

WAAROM CONTINUÏTEIT BELANGRIJK IS
HIER AL OOIT BIJ STILGESTAAN ?

Waarom continuïteit belangrijk is

Werkloze werknemers, een nachtmerrie!

Als het computer-of netwerksysteem van je bedrijf plots uitvalt, zien de gebruikers dat met lede ogen aan. Werkloos. En dat kost pakken geld. Downtime, heet deze nachtmerrie. Rechtstreekse en onrechtstreekse kosten rijzen hoger de pan uit dan je lief is. Continuïteit is niets anders dan het beperken van deze uitvaltijd.

Downtime & Belgische KMO’s, de feiten

Voor bedrijfsleiders is het uitermate belangrijk om te beseffen hoe zo’n downtime hun organisatie financieel kan aantasten. Ze realiseren het zich jammer genoeg niet allemaal, maar een gemiddelde KMO verliest meer dan € 40.000 per jaar aan inkomsten als gevolg van een IT-storing. Uiteraard zijn deze bedragen verschillend per bedrijf en gaat het ook om een berekening van de opportuniteitskosten.
Maar het blijven verbijsterende gegevens.

CONTINUÏTEIT MAXIMALISEREN

Wat doen wij eraan?

Technologie & expertise

IT kent voor de eindgebruiker alsmaar minder geheimen. Maar het beheer van de achterliggende technologieën wordt een pak complexer. Wij kiezen er weloverwogen de beste uit voor jouw bedrijf. Zo blijf je ononderbroken en zorgeloos werken. Loopt er tegen alle verwachtingen in toch iets fout, dan heb je experts nodig: onderlegde mensen die snel ingrijpen. Wij dus.

Goede zorgen

Primaire (zelf)zorg. Dat verwacht je in het dagelijks leven van jezelf en de jouwen. Op het vlak van IT noemen wij dat basishygiëne: een minimum aan onderhoud om alles netjes te laten werken. Alles wat je nodig hebt om de continuïteit te garanderen zit standaard in de vaste prijs per maand. Minder doen we niet. Zo weten we zeker dat je alles krijgt wat je nodig hebt.

Écht samen in hetzelfde bootje stappen

Bij NET-Worx betaal je geen cent extra voor interventies. Niet voor onze tijd. Niet voor onze verplaatsingen. Downtime is voor jou èn voor ons een worstcasescenario. Omdat we dat net als jij in onze portemonnee voelen. Evident dus, dat we alles op alles zetten om zo’n uitvaltijd proactief te bestrijden.

IMPACT

Ken jij de impact op jouw bedrijf?

Stel dat de technologie jouw bedrijf 2 uur lamlegt?
Weet jij een antwoord op de volgende vragen?

Als het computer-of netwerksysteem van je bedrijf plots uitvalt, zien de gebruikers dat met lede ogen aan. Werkloos. En dat kost pakken geld. Downtime, heet deze nachtmerrie. Rechtstreekse en onrechtstreekse kosten rijzen hoger de pan uit dan je lief is. Continuïteit is niets anders dan het beperken van deze uitvaltijd.

  • Wat is je inkomstenverlies?
  • Hoeveel (sales)opportuniteiten mis je?
  • Krijgt je imago een (meer dan) stevige knauw?
  • Wat is de impact op de productiviteit van je medewerkers?
  • Hoeveel klanten ben je kwijt?
KEN JIJ DE IMPACT OP JOUW BEDRIJF?

Geen belangenconflicten, wij doen er alles aan want we zitten écht aan dezelfde kant van de tafel.

– Paul Akkermans, Operations Manager NET-Worx

DE KLASSIEKE IT-PARTNER
VERSUS NET-WORX: 0-1.

Nam je eerder al eens een klassieke IT-partner onder de arm?

Dan weet je uit ervaring dat je meestal betaalt per gewerkt uur, met soms onsympathieke facturen tot gevolg.

Dus als je de pech hebt dat je systemen het laten afweten en daardoor je bedrijf stilligt, is dat een winstgevend zaakje voor je IT-hulpverlener. Downtime is money, maar helaas niet voor jou. Jij wil die uitvaltijd dus koste wat kost, voorkomen. Maar dan loopt je IT-partner de kans op inkomsten mis. Zie je de pittige paradox? Daarom doen wij het anders.