roadbookroad-1agreement billopen-book-top-viewinfinityinfinity-1infinity-2boombomb helptechnical-supportcharityhelp-1 technical-support-1cruise canoedistanceroad-2transportationroad-3splitroutetrophymedal trophy-1 trophy-2 win partners-claping-handscommunitydevelop partnerpartnerslightbulb businessinspirationbusiness-1earlistener salesbusiness-statistics-sketchconstruction quotefightfight-1 boxerboxer-1 fight-2 fight-3boxer-2boxing-glovefight-4fight-5 fight-6boxing-glove-1

Zorg voor continuïteit

  • Home
  • Continuïteit
CONTINUÏTEIT

Wij zorgen voor gemoedsrust

Technologie kent voor de eindgebruiker alsmaar minder geheimen. Maar het beheer van de achterliggende technologieën wordt een pak complexer. Daarnaast is beveiliging tegen onder andere Hackers, cyptolockers, en idenditeitsdiefstal,…  belangrijker dan ooit. Wij kiezen weloverwogen de beste technologieën uit voor jouw bedrijf. Zo blijf je ononderbroken en zorgeloos werken.

Waarom continuïteit belangrijk is

Als het systeem van je bedrijf plots uitvalt, zien de gebruikers dat met lede ogen aan. Werkloos. En dat kost pakken geld.

Wat doen wij eraan?

Omdat continuïteit voor een organisatie belangrijk is, nemen wij dit zeer serieus en kennen we geen compromissen.

Ken jij de impact op jouw bedrijf?

Stel dat de je een halve dag niet kan werken door een technologisch probleem. Weet jij welke gevolgen dit heeft?

WAAROM CONTINUÏTEIT BELANGRIJK IS
HIER AL OOIT BIJ STILGESTAAN?

Beter voorkomen dan genezen

Gelukkige klanten & gelukkige medewerkers

Een ICT omgeving die onbereikbaar is kan grote problemen voor uw organisatie met zich meebrengen. Uw bedrijfsprocessen raken ernstig verstoord en leveringen of bestellingen worden onderbroken. De klant- en medewerkerstevredenheid daalt aanzienlijk.

Downtime & Belgische KMO’s, de feiten

Voor bedrijfsleiders is het uitermate belangrijk om er zich van bewust te zijn dat downtime zware financiële gevolgen kan hebben. Niet iedereen realiseert het zich, maar uit onderzoeken blijkt dat een gemiddelde KMO meer dan 40.000€ per jaar aan inkomsten verliest als gevolg van een technologische storing.

Beter vermijden dan genezen met andere woorden.

CONTINUÏTEIT MAXIMALISEREN

Wat doen wij eraan?

Technologie & expertise

Technologie kent voor de eindgebruiker alsmaar minder geheimen. Maar het beheer van de achterliggende technologieën wordt een pak complexer. Wij kiezen er weloverwogen de beste uit voor jouw bedrijf. Zo blijf je ononderbroken en zorgeloos werken. Loopt er tegen alle verwachtingen in toch iets fout, dan heb je experts nodig: onderlegde mensen die snel ingrijpen

Goede zorgen

Primaire (zelf)zorg. Dat verwacht je in het dagelijks leven van jezelf en de jouwen. Op het vlak van technologie noemen wij dat basishygiëne: een minimum aan onderhoud om alles netjes te laten werken. Alles wat je nodig hebt om de continuïteit te garanderen zit standaard in de vaste prijs per maand. Minder doen we niet. Zo weten we zeker dat je alles krijgt wat je nodig hebt.

Écht samen in hetzelfde bootje stappen

Bij networx ben je zeker van financiële stabiliteit. De inhoud van het partnership dat we met onze klanten hebben, zorgt ervoor dat we samen aan dezelfde kant van de tafel zitten. Het is essentieel en zelfs een beetje prestige om ervoor ter zorgen dat de continuïteit steeds kan gegarandeerd worden.

IMPACT

Ken jij de impact op jouw bedrijf?

De onderbreking van de continuïteit heeft een zware impact op het bedrijf.

Een ICT omgeving die onbereikbaar is kan grote problemen voor uw organisatie met zich meebrengen. Uw bedrijfsprocessen raken ernstig verstoord en leveringen of bestellingen worden onderbroken. De klant- en medewerkerstevredenheid daalt aanzienlijk.

Enkele voorbeelden:

  • Een enorm inkomstenverlies door bedrijfsprocessen die verstoord zijn.
  • Tal van sales opportuniteiten die gemist worden.
  • Een negatieve impact op het imago van het bedrijf.
  • De tevredenheid en productiviteit van de medewerkers daalt aanzienlijk.
  • Klanten die je mogelijk verlaten.
  • ...
KEN JIJ DE IMPACT OP JOUW BEDRIJF?

Geen belangenconflicten, wij doen er alles aan want we zitten écht aan dezelfde kant van de tafel.

– Paul Akkermans, Operations Manager networx