roadbookroad-1agreement billopen-book-top-viewinfinityinfinity-1infinity-2boombomb helptechnical-supportcharityhelp-1 technical-support-1cruise canoedistanceroad-2transportationroad-3splitroutetrophymedal trophy-1 trophy-2 win partners-claping-handscommunitydevelop partnerpartnerslightbulb businessinspirationbusiness-1earlistener salesbusiness-statistics-sketchconstruction quotefightfight-1 boxerboxer-1 fight-2 fight-3boxer-2boxing-glovefight-4fight-5 fight-6boxing-glove-1

Bedankt om tijd vrij te maken!

 

Wie nu versnelt, neemt een grote voorsprong.

Bedankt om tijd vrij te maken! Wie nu versnelt, neemt een grote voorsprong.

5 praktische tips om te versnellen tijdens Corona:

  • Creëer voortgang: Coördineer en controleer de voortgang van de uit te voeren taken en projecten via het geïntegreerde programma Planner en win tijd.
  • Werk echt samen: Bestanden, taken, notities en alle communicatie van projecten op één plaats en toegankelijk voor alle betrokkenen. Handig, toch?
  • Deel & delegeer taken: Geen discussies meer over niet uitgevoerde taken of e-mails die in de massa zijn verdwenen of niet gedeeld werden. 
  • Hou beslissingen centraal: Deel en bewaar de genomen beslissingen in hetzelfde kanaal in Teams en vermijd dat de voortgang wordt onderbroken. 
  • Hou je focus: Bepaal zelf wat prioritair is en wie of wat je uit je focus mag halen. 

Plaatsen zijn beperkt, boek je afspraak nu

Er zijn deze maand nog een aantal plaatsen beschikbaar dus boek snel via onderstaande kalender. Indien er geen plaats meer is op een voor jouw beschikbaar moment, stuur dan zeker een email naar sales@net-worx.be of bel 014/32.32.11