roadbookroad-1agreement billopen-book-top-viewinfinityinfinity-1infinity-2boombomb helptechnical-supportcharityhelp-1 technical-support-1cruise canoedistanceroad-2transportationroad-3splitroutetrophymedal trophy-1 trophy-2 win partners-claping-handscommunitydevelop partnerpartnerslightbulb businessinspirationbusiness-1earlistener salesbusiness-statistics-sketchconstruction quotefightfight-1 boxerboxer-1 fight-2 fight-3boxer-2boxing-glovefight-4fight-5 fight-6boxing-glove-1

Is uw data in
Microsoft Teams beschermd?

Met Microsoft Office 365 kan uw onderneming overal en altijd werken, zonder dat u uw eigen e-mail, bestanden en SharePoint-infrastructuur hoeft te hosten. Hoewel Microsoft de infrastructuur host, vervangt dit niet uw verantwoordelijkheid voor het back-uppen van bedrijfskritische Office 365-gegevens.

Met Office 365 zijn het uw gegevens – u beheert deze – en het is uw verantwoordelijkheid om deze te beschermen.

Shared Responsibility model

Wist u dat 60% van de gevoelige cloudgegevens wordt opgeslagen in Office-documenten en dat 75% NIET wordt geback-upt?

Hoe veilig zijn uw e-mails, documenten en andere gegevens binnen Office 365? Heeft u toegang tot alle items die u nodig hebt? Ook nadat uw account is verwijderd en belangrijke e-mails en bestanden verloren zijn gegaan? Microsoft biedt een groot aantal krachtige services binnen Office 365 zoals Exchange Online en Microsoft Teams, maar een back-up van uw Office 365-gegevens hoort daar helaas niet bij. Het blijft úw verantwoordelijkheid om back-ups van kritische gegevens te maken.

Waarom een half uurtje vrijmaken?

Hi, welkom bij de ICT groeiversneller en fijn dat u een half uurtje in onze agenda wil boeken om te groeien. 

Want onze klanten laten groeien, daar doen we het voor. We stimuleren groei en we ontzorgen bedrijven zoals dat van u door strategische ICT projecten te begeleiden met als doel net die groei te versnellen en de continuïteit en veiligheid te garanderen. 

continue verbetering om groei, efficiëntie en een hoger rendement te realiseren in jouw bedrijf.

ICT is groeiversneller en dat zit in ons DNA

Of het nu gaat om u te helpen groeien in omzet, te groeien in uw security of groeien in de online samenwerking en verbinding tussen en met uw medewerkers. We werken altijd vanuit één visie samen om uw doel te bereiken.

Boek je afspraak online

Er zijn deze maand nog een aantal plaatsen beschikbaar dus boek snel via onderstaande kalender. Indien er geen plaats meer is op een voor u beschikbaar moment, stuur dan zeker een email naar sales@net-worx.be of bel 014/32.32.11