roadbookroad-1agreement billopen-book-top-viewinfinityinfinity-1infinity-2boombomb helptechnical-supportcharityhelp-1 technical-support-1cruise canoedistanceroad-2transportationroad-3splitroutetrophymedal trophy-1 trophy-2 win partners-claping-handscommunitydevelop partnerpartnerslightbulb businessinspirationbusiness-1earlistener salesbusiness-statistics-sketchconstruction quotefightfight-1 boxerboxer-1 fight-2 fight-3boxer-2boxing-glovefight-4fight-5 fight-6boxing-glove-1

Kempa Products neemt de Digitale Versnelling

  • Home
  • blog
  • Kempa Products neemt de Digitale Versnelling
blog image
“We gaan niet té veel goeds meer zeggen, we willen ook niet dat ze naast hun schoenen gaan lopen”

kempa

Ondanks dat Kempa Products hoge toppen scheert met vakkundig maatwerk, werd hun groei als bedrijf gehinderd door een nefast gebrek aan digitale oplossingen. networx ging de uitdaging aan om hun van een betrouwbaar ICT-landschap te voorzien, met een succesvolle samenwerking én business boost tot gevolg.

Succesvolle samenwerking én groeiversneller

In een notendop is Kempa Products een industriële schrijnwerkerij, lakkerij en B2B-leverancier voor keuken- en interieurbouwers. In meer woorden is het een groeibedrijf, dat met recente technologieën innovatie brengt in de maakindustrie. Maar daar waar het machinepark van het bedrijf tot in de puntjes up-to-date was, ontbrak het aan een ICT-infrastructuur die dat ook was. Een zwakke schakel, want door maximaal op productie in te zetten en ICT uit het oog te verliezen, kwam de bedrijfsproductiviteit alsook de klant- en medewerkerstevredenheid danig in het gedrang.

Om werkelijk met het bedrijf te groeien, was dus een inhaalbeweging nodig. Daarbij was het essentieel met een strategische ICT-partner in zee te gaan, op wie ze moeiteloos konden vertrouwen. Die continuïteit kon waarborgen, waardoor het risico van downtime te allen tijde vermeden kon worden. Zo’n partner vonden ze in networx: “Voorheen waren we tevreden, omdat we niet beter wisten. Nu zien we met eigen ogen dat het ook anders kan.”

Interne samenwerkingen alsook processen verlopen efficiënter

networx maakte een zorgvuldige analyse van het bedrijf op, met alle digitale pijnpunten. De resultaten bleven niet uit: na afloop ondervond Kempa Products haast meteen dat zowel processen als interne samenwerkingen efficiënter verliepen. Bovendien waren ze er dankzij hun nieuwe infrastructuur van verzekerd ook (online) groei in de toekomst perfect op te kunnen vangen.

“We gaan niet té veel goeds meer zeggen, we willen ook niet dat ze naast hun schoenen gaan lopen” lacht Paul. “Maar de professionele en warme, persoonlijke begeleiding die ze boden bij het herzien van ons digitale platform, was werkelijk uniek. We hebben ons geen moment als ‘het zoveelste nummer’ gevoeld.” Over waarom hij koos voor networx, kan Paul kort zijn. “De volledige ontzorging, gecombineerd met stabiliteit op alle gebied. Door hun uitzonderlijke formule en heldere afspraken, kom je bijvoorbeeld nooit voor financiële verrassingen te staan.

De service van networx was dé ontbrekende schakel

networx hielp Paul een zwakte om te zetten in een sterkte en voorzag Kempa Products van een duurzame uitrusting die future proof is, met continue ondersteuning. Om steeds een stapje voor te blijven in een concurrerende markt, en zelfs in tijden waarin dit niet evident is (sneller) te blijven groeien. “We ondernemen actie op het keukenfront door ten strijde te trekken met betere kwaliteit en service. Daarvoor was de service van networx dé ontbrekende schakel.”

Dankzij het puzzelstukje dat networx kon aanleveren, werd Kempa Products in staat zijn leuze “Ons maatwerk voor uw vakmanschap” optimaal en in alle aspecten te waarborgen. En dat is waar we het voor doen.