roadbookroad-1agreement billopen-book-top-viewinfinityinfinity-1infinity-2boombomb helptechnical-supportcharityhelp-1 technical-support-1cruise canoedistanceroad-2transportationroad-3splitroutetrophymedal trophy-1 trophy-2 win partners-claping-handscommunitydevelop partnerpartnerslightbulb businessinspirationbusiness-1earlistener salesbusiness-statistics-sketchconstruction quotefightfight-1 boxerboxer-1 fight-2 fight-3boxer-2boxing-glovefight-4fight-5 fight-6boxing-glove-1
Sales Manager mét ervaring (m/v)

100 % Groei op 12 maanden,
easy right ?!

Als Business Development Manager handel je als een ondernemer en heb je een duidelijk doel voor ogen:
100 % groei op 12 maanden !

Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen van ons klantenbestand. Dit doe je aan de hand van actieve prospectie en de verdere uitbouw van je bestaande relaties. Je maakt je afspraken en behandelt het gehele sales-proces van A tot Z.

Je bent daarbinnen creatief, oplossingsgericht en vooral proactief in het vinden van je prospecten en beheer van je klantenportefeuille. Daarnaast ben je in staat om op C-Level niveau mee te praten en begrijp je de noden waar moderne KMO’s tegenaan lopen. Door de inzet van een geweldig team en onze Empowerment Services bied je de juiste oplossing aan bij klanten en dit voor de lange termijn.

Wat moet ik meebrengen?

  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als sales in de KMO markt
  • Je voelt je thuis in gesprekken op C-level niveau
  • Je hebt ervaring met CRM & prospect databases
  • Je bent zeer competitief ingesteld
  • Je hebt verantwoordelijkheidszin en leadership skills
  • Affiniteit voor IT is een must 

Wat levert het mij op ?

NET-Worx biedt je een boeiende job in een dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan.
We bieden je de kans met ons mee te bouwen aan de groei van onze organisatie waarbij je deel uitmaakt van een gedreven team, gebruik kan maken van de nodige tools, verantwoordelijkheid, flexibiliteit en vertrouwen krijgt om het beste uit jezelf te halen.
Dit alles aangevuld met een aantrekkelijke verloning, interessante extra legale voordelen, bedrijfswagen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.
Er wacht je tot slot een degelijke begeleiding en een vast contract van onbepaalde duur.

Waar kom ik terecht?

NET-Worx is een team van jonge experts. NET-Worx ontzorgt moderne KMO’s van de uitdagingen die IT met zich meebrengt, we verhogen het rendement en faciliteren groei, kortom we “empoweren” onze klanten.

We willen een sterke IT-partner zijn die waarde brengt bij personeel en klanten. Dat doen we door sterk in te zetten op de ontwikkeling van ons personeel, én door meer te doen bij klanten.

Solliciteren bij NET-Worx?

Gewoon doen!

NET-Worx BV

Venakkerstraat 8 bus 101 2400 Mol

management@net-worx.be

+32 14 32 32 11