roadbookroad-1agreement billopen-book-top-viewinfinityinfinity-1infinity-2boombomb helptechnical-supportcharityhelp-1 technical-support-1cruise canoedistanceroad-2transportationroad-3splitroutetrophymedal trophy-1 trophy-2 win partners-claping-handscommunitydevelop partnerpartnerslightbulb businessinspirationbusiness-1earlistener salesbusiness-statistics-sketchconstruction quotefightfight-1 boxerboxer-1 fight-2 fight-3boxer-2boxing-glovefight-4fight-5 fight-6boxing-glove-1
“It’s not the customers job to know what they want !”

Accountmanager (m/v)

Een luisterend oor, technisch inzicht en commerciële flair? Dan hebben wij de uitdaging voor jou! Je onderhoudt de klantrelatie, vertaalt klantbehoeften in een product / oplossing die het verschil maakt, tovert haalbare prijsvoorstellen uit je hoed en bent de lijm tussen Business Development, leveranciers en klanten.

Je staat in voor een succesvolle samenwerking met onze klanten, zorgt voor de administratieve ondersteuning van de Business Development Manager met als doel o.a. het maken van offertes, orders, contracten of contractwijzigingen. Daarnaast sta je in voor een vlotte & correcte opvolging van alle interne & externe sales gerelateerde vragen (zowel schriftelijk als telefonisch).

Dit alles wissel je af met de nodige administratieve backoffice taken, volledig beheer van aankoop- en stockbeheer en maandelijkse facturatie.

Wat moet ik meebrengen?

  • Ervaring van een 5-tal jaar in B2B is noodzakelijk
  • Vlotte persoonlijkheid & goede communicator. (schriftelijk & telefonisch)
  • Klantgericht & sociale vaardigheden zijn een must
  • Passie voor IT producten en diensten
  • Multitasking, stressbestendigheid en ownership zitten in je dna
  • Je wil een verschil kunnen maken in een groeiende organisatie

Wat levert het mij op ?

NET-Worx biedt je een boeiende job in een dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. 

We bieden je de kans met ons mee te bouwen aan de groei van onze organisatie waarbij je deel uitmaakt van een gedreven team, gebruik kan maken van de nodige toolsvoldoende verantwoordelijkheid, flexibiliteit en vertrouwen krijgt om het beste uit jezelf te halen. 

Dit alles aangevuld met een aantrekkelijke verloning, interessante extra legale voordelen en een contract van onbepaalde duur. 

Waar kom ik terecht?

NET-Worx is een team van jonge experts. NET-Worx ontzorgt moderne KMO’s van de uitdagingen die IT met zich meebrengt, we verhogen het rendement en faciliteren groei, kortom we “empoweren” onze klanten.

We willen een sterke IT-partner zijn die waarde brengt bij personeel en klanten. Dat doen we door sterk in te zetten op de ontwikkeling van ons personeel, én door meer te doen bij klanten.

Solliciteren bij NET-Worx?

Gewoon doen!

NET-Worx BV

Venakkerstraat 8 bus 101 2400 Mol

management@net-worx.be

+32 14 32 32 11